Εξυπηρέτηση Πελατών: kianomer@mantakas.gr 2102840430

Προσφορές

Δημοφιλή

sideblock

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

417 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Περιέχει 27 μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, βρωμιούχο αλάτι, ιώδιο, νάτριο, ψευδάργυρο και κάλιο που είναι γνωστά για τις μοναδικές τους ιδιότητες στην αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων του δέρματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Προάγει τη φυσική επούλωση του δερματικού ιστού και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των κυττάρων.

ΒΡΩΜΙΟΥΧΟ ΑΛΑΤΙ: Λειαίνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς του δέρματος και ηρεμεί τα νεύρα.

ΙΩΔΙΟ: Σημαντικό για την σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις μεταβολικές ανταλλαγές του σώματος.

ΘΕΙΟ: Ένα φυσικό απολυμαντικό (συστατικό κάποιων συγκεκριμένων βιταμινών)

ΚΑΛΙΟ: Ένας ρυθμιστής υγρασίας που βοηθά στη διατήρηση ενός ουδέτερου περιβάλλοντος στο δέρμα.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Ένα δομικό στοιχείο που επανορθώνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ: Ένας βασικός παράγοντας στην ενζυματική ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

sideblock
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-9.7%
25,80€ 23,30€
ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ Αυτή η μάσκα λάσπης για βαθύ καθαρισμό θα καθαρίσει το πρόσωπό σας απαλά και αποτελεσματικά, απορροφώντας τη περιττή λιπαρότητα κ..
-11.7%
27,40€ 24,20€
BODY BUTTER ΜΕ ΚΑΚΑΟ Ένα πλούσιο body butter για το σώμα σας που συνδυάζει το άρωμα και τις θρεπτικές αξίες του κακάο, με τα Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας για μοναδική ενυδάτωση και θρέψη ..
-8.4%
14,30€ 13,10€
DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ Η DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ  είναι ένα προϊόν με καθαρά φυσικά συστατικά, που συνδυάζει φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με Μεταλλικά ..
-8.4%
14,30€ 13,10€
Η DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ είναι ένα προϊόν με καθαρά φυσικά συστατικά, που συνδυάζει φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας. Μία μοναδική σ..
-3.7%
24,20€ 23,30€
BEAUTIFUL MORNING ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ Η Ενυδατική κρέμα ημέρας Beautiful Morning είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα που συνδυάζει τις μοναδικές ιδιότητες των μεταλλικών στοιχείων και του αλατιού τη..
-40.9%
44,25€ 26,16€
LIFT & TIGHT ROLL-ON ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ένα μοναδικό roll-on για άμεσα αποτελέσματα σε ειδικές περιπτώσεις. Εύκολη, γρήγορη και απαλή χρήση στις περιοχές όπου υπάρχουν γραμμές (μάτια, χείλη κ..
-9%
19,45€ 17,70€
GEL ΜΕ ΑΛΟΗ Ένα gel πολλαπλών χρήσεων με aloe vera κατάλληλο να καταπραΰνει τη φαγούρα και τη ξηρότητα. Παρέχει σταδιακή ανακούφιση σε περιπτώσεις ελαφρού ερεθισμού και μικρών εξανθημάτων. Ιδιαίτερ..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - CITRUS BLOSSOM Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επα..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ORIENTAL DREAM Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επα..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ - LAVENDER FLOWER Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επ..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ - PASSION FRUIT DELIGHT Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρον..
-9.2%
16,85€ 15,30€
LOTION ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - CITRUS BLOSSOM Μία συμπυκνωμένη lotion για το σώμα που προστατεύει το σώμα από τη ξηρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εμπλουτισμένη με φυσικά έλαια και ιχνοστοιχεία...
Design and Development by Michael Mantakas
© 2014 | All rights reserved!