Εξυπηρέτηση Πελατών: kianomer@mantakas.gr 2102840430

ΠΡΟΙΟΝΤΑ VETGOLD ΓΙΑ ΖΩΑ

Δημοφιλή

sideblock

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

417 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Περιέχει 27 μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, βρωμιούχο αλάτι, ιώδιο, νάτριο, ψευδάργυρο και κάλιο που είναι γνωστά για τις μοναδικές τους ιδιότητες στην αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων του δέρματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Προάγει τη φυσική επούλωση του δερματικού ιστού και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των κυττάρων.

ΒΡΩΜΙΟΥΧΟ ΑΛΑΤΙ: Λειαίνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς του δέρματος και ηρεμεί τα νεύρα.

ΙΩΔΙΟ: Σημαντικό για την σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις μεταβολικές ανταλλαγές του σώματος.

ΘΕΙΟ: Ένα φυσικό απολυμαντικό (συστατικό κάποιων συγκεκριμένων βιταμινών)

ΚΑΛΙΟ: Ένας ρυθμιστής υγρασίας που βοηθά στη διατήρηση ενός ουδέτερου περιβάλλοντος στο δέρμα.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Ένα δομικό στοιχείο που επανορθώνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ: Ένας βασικός παράγοντας στην ενζυματική ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

sideblock
Σύγκριση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-25%
17,60€ 13,20€
VetGold Ear Cleanser Natural Oil base: Ειδική σύνθεση βασισμένη σε έλαια βοτάνων, που απομακρύνει τις ακαθαρσίες και διαλύει το κερί. Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, διατηρώντας τα αυτιά καθαρά και υ..
-25%
11,60€ 8,70€
VetGold Ear Cleanser Plant Extracts base: Ειδική χαλαρωτική και κατευναστική σύνθεση, βασισμένη σε εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας και εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας. Βοηθά στην απ..
-25%
14,20€ 10,65€
VetGold Anti Itch Lotion: Μία μοναδική ευκολοαπορροφούμενη σύνθεση, με βάση το χαμομήλι και τα φυσικά εκχυλίσματα φυτών και  εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικά έλαια και Αλόη Βέρα..
-22.4%
16,10€ 12,50€
VetGold Anti Itch Shampoo: Σαμπουάν με ειδική σύνθεση, με βάση το χαμομήλι, και  εμπλουτισμένo με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, που βοηθάει στη μείωση του κνησμού και των ερεθισμών, ενω ταυτόχρονα&n..
-25.2%
10,90€ 8,15€
VetGold Anti Itch Spray: Μία μοναδική ευκολοαπορροφούμενη σύνθεση, με βάση το χαμομήλι και τα φυσικά εκχυλίσματα φυτών και  εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικά έλαια και Αλόη Βέρα,..
-25.2%
14,10€ 10,55€
Η κρέμα VetGold, βοηθάει  με φυσικό τρόπο στην επαναφορά του ξηρού, κατεστραμμένου και ερεθισμένου δέρματος και στην εξαλειψη της φαγούρας. Είναι εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικ..
-25%
22,40€ 16,80€
Η κρέμα VetGold, βοηθάει  με φυσικό τρόπο στην επαναφορά του ξηρού, κατεστραμμένου και ερεθισμένου δέρματος και στην εξαλειψη της φαγούρας. Είναι εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, φυσικ..
-25.8%
9,70€ 7,20€
VetGold Ear Cleanser: Ειδική κατευναστική μη ερεθιστική σύνθεση εμπλουτισμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας. Βοηθά στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών και στη  διάλυση του κεριου. Θρέφει το δέρμα, δ..
-25.4%
17,36€ 12,95€
Το spray VetGold, βοηθάει  με φυσικό τρόπο στην επαναφορά του ξηρού, κατεστραμμένου και ερεθισμένου δέρματος και στην εξαλειψη της φαγούρας. Η σύνθεσή του είναι βασισμένη σε φυσικά έλαια και φυτι..
Design and Development by Michael Mantakas
© 2014 | All rights reserved!