Εξυπηρέτηση Πελατών: kianomer@mantakas.gr 2102840430
Δημοφιλή

sideblock

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

417 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Περιέχει 27 μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, βρωμιούχο αλάτι, ιώδιο, νάτριο, ψευδάργυρο και κάλιο που είναι γνωστά για τις μοναδικές τους ιδιότητες στην αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων του δέρματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Προάγει τη φυσική επούλωση του δερματικού ιστού και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των κυττάρων.

ΒΡΩΜΙΟΥΧΟ ΑΛΑΤΙ: Λειαίνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς του δέρματος και ηρεμεί τα νεύρα.

ΙΩΔΙΟ: Σημαντικό για την σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις μεταβολικές ανταλλαγές του σώματος.

ΘΕΙΟ: Ένα φυσικό απολυμαντικό (συστατικό κάποιων συγκεκριμένων βιταμινών)

ΚΑΛΙΟ: Ένας ρυθμιστής υγρασίας που βοηθά στη διατήρηση ενός ουδέτερου περιβάλλοντος στο δέρμα.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Ένα δομικό στοιχείο που επανορθώνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ: Ένας βασικός παράγοντας στην ενζυματική ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

sideblock

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ CLEADERMA- DERMOSILK

Μία ειδική σειρά για πολύ ξερό και σκασμένο δέρμα. Η μοναδικές ιδιότητες των φυτών: Κόνυζα (Inula Viscosa), Κοινή Μυρτιά (Myrtuss Communis) και  λευκή Καλέντουλα (Calendula Oficinalis) συνδυάζονται με τα μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας  και σας προσφέρουν δύο μοναδικά προϊόντα, με σκοπό να επαναφέρουν την ζωτικότητα του δέρματος,  διαθέτοντάς του όλη την θρέψη και ενυδάτωση που χρειάζεται. Μία συνεχόμενη χρήση της κρέμας DermoSilk, όχι μόνο θα επαναφέρει το δέρμα κλείνοντας τα «σκασίματα» και διώχνοντας την ξηρότητα, αλλά θα το δυναμώσει ώστε να μην ξαναεμφανιστούν. Η κρέμες της Cleaderma θα παρέχουν στο δέρμα σας όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να μπορέσει να ακολουθήσει την φυσική διαδικασία επούλωσης, με μακρά διάρκεια.

Σύγκριση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-8.4%
14,30€ 13,10€
DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ Η DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ  είναι ένα προϊόν με καθαρά φυσικά συστατικά, που συνδυάζει φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με Μεταλλικά ..
-8.4%
14,30€ 13,10€
Η DERMOSILK – ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ είναι ένα προϊόν με καθαρά φυσικά συστατικά, που συνδυάζει φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας. Μία μοναδική σ..
Design and Development by Michael Mantakas
© 2014 | All rights reserved!