Εξυπηρέτηση Πελατών: kianomer@mantakas.gr 2102840430
Δημοφιλή

sideblock

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

417 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Περιέχει 27 μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, βρωμιούχο αλάτι, ιώδιο, νάτριο, ψευδάργυρο και κάλιο που είναι γνωστά για τις μοναδικές τους ιδιότητες στην αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων του δέρματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Προάγει τη φυσική επούλωση του δερματικού ιστού και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των κυττάρων.

ΒΡΩΜΙΟΥΧΟ ΑΛΑΤΙ: Λειαίνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς του δέρματος και ηρεμεί τα νεύρα.

ΙΩΔΙΟ: Σημαντικό για την σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις μεταβολικές ανταλλαγές του σώματος.

ΘΕΙΟ: Ένα φυσικό απολυμαντικό (συστατικό κάποιων συγκεκριμένων βιταμινών)

ΚΑΛΙΟ: Ένας ρυθμιστής υγρασίας που βοηθά στη διατήρηση ενός ουδέτερου περιβάλλοντος στο δέρμα.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Ένα δομικό στοιχείο που επανορθώνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ: Ένας βασικός παράγοντας στην ενζυματική ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

sideblock
Σύγκριση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - CITRUS BLOSSOM Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επα..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ORIENTAL DREAM Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επα..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ - LAVENDER FLOWER Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα επ..
-17.3%
18,50€ 15,30€
ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ & ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ - PASSION FRUIT DELIGHT Ένα ειδικό μίγμα φυσικών ελαίων και Μεταλλικών στοιχείων από τη Νεκρά Θάλασσα, που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, ενώ ταυτόχρον..
-4.1%
10,85€ 10,40€
DEAD SEA ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ Ένα σαπούνι με στοιχεία και μαύρη λάσπη από τη νεκρά θάλασσα που απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, ενώ ταυτόχρον..
-4.1%
10,85€ 10,40€
DEAD SEA MINERAL ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ & ALOE VERA Ένα μοναδικό φυσικό χειροποίητο σαπούνι, φτιαγμένο από φυσικά αιθέρια έλαια, σε συνδυασμό με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, εκχύλισμα Aloe..
-8.2%
14,65€ 13,45€
Το μοναδικό και κορυφαίο παγκοσμίως σαπούνι, που συνδυάζει μαύρη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας από τη μία μεριά και αλάτι της Νεκράς Θάλασσας από την άλλη, προσφέρει στο δέρμα μία πλήρη γκάμα μοναδικών στ..
-6.2%
14,50€ 13,60€
SMOOTH & CLEAN GEL ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - CITRUS BLOSSOM Το απολεπιστικό gel της KIANOMER DEAD SEA, με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας και φυτικά εκχυλίσματα, είναι η ιδανική λύση απο..
-6.2%
14,50€ 13,60€
SMOOTH & CLEAN GEL ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ORIENTAL DREAM Το απολεπιστικό gel της KIANOMER DEAD SEA, με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας και φυτικά εκχυλίσματα, είναι η ιδανική λύση απο..
-6.2%
14,50€ 13,60€
SMOOTH & CLEAN GEL ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ - LAVENDER FLOWER Το απολεπιστικό gel της KIANOMER DEAD SEA, με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας και φυτικά εκχυλίσματα, είναι η ιδανική λύση απ..
-6.2%
14,50€ 13,60€
SMOOTH & CLEAN GEL ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΕΞΙΑ - PASSION FRUIT DELIGHT Το απολεπιστικό gel της KIANOMER DEAD SEA, με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας και φυτικά εκχυλίσματα, είναι η ιδανική λύσ..
-6.6%
13,70€ 12,80€
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΒΑΘΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - CITRUS BLOSSOM Βιώστε μία μοναδική εμπειρία με το αφρόλουτρο της KIANOMER DEAD SEA για βαθιά ενυδάτωση, εμπλουτισμένο με Μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά ..
Design and Development by Michael Mantakas
© 2014 | All rights reserved!