Εξυπηρέτηση Πελατών: kianomer@mantakas.gr 2102840430

Κρέμες Πολλαπλών Χρήσεων

Δημοφιλή

sideblock

ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΗ

417 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Περιέχει 27 μεταλλικά στοιχεία μεταξύ των οποίων μαγνήσιο, ασβέστιο, θείο, βρωμιούχο αλάτι, ιώδιο, νάτριο, ψευδάργυρο και κάλιο που είναι γνωστά για τις μοναδικές τους ιδιότητες στην αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων του δέρματος.

ΜΑΓΝΗΣΙΟ: Προάγει τη φυσική επούλωση του δερματικού ιστού και είναι απαραίτητο για τον μεταβολισμό των κυττάρων.

ΒΡΩΜΙΟΥΧΟ ΑΛΑΤΙ: Λειαίνει το δέρμα, χαλαρώνει τους μυς του δέρματος και ηρεμεί τα νεύρα.

ΙΩΔΙΟ: Σημαντικό για την σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στις μεταβολικές ανταλλαγές του σώματος.

ΘΕΙΟ: Ένα φυσικό απολυμαντικό (συστατικό κάποιων συγκεκριμένων βιταμινών)

ΚΑΛΙΟ: Ένας ρυθμιστής υγρασίας που βοηθά στη διατήρηση ενός ουδέτερου περιβάλλοντος στο δέρμα.

ΑΣΒΕΣΤΙΟ: Ένα δομικό στοιχείο που επανορθώνει τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ: Ένας βασικός παράγοντας στην ενζυματική ρύθμιση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

sideblock
Σύγκριση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
-9%
19,45€ 17,70€
GEL ΜΕ ΑΛΟΗ Ένα gel πολλαπλών χρήσεων με aloe vera κατάλληλο να καταπραΰνει τη φαγούρα και τη ξηρότητα. Παρέχει σταδιακή ανακούφιση σε περιπτώσεις ελαφρού ερεθισμού και μικρών εξανθημάτων. Ιδιαίτερ..
-8.3%
19,35€ 17,75€
Η aloe vera είναι από την αρχαιότητα γνωστή για τις ιδιότητες της να λειαίνει και να ενυδατώνει το δέρμα. Αυτή η μοναδική κρέμα συνδυάζει τις μοναδικές ιδιότητες της aloe vera με άλατα της Νεκράς Θάλα..
-8.3%
19,35€ 17,75€
NATURE’S CREAM ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ AVOCADO Μια μοναδική κρέμα με έλαιο avocado, ενισχυμένη με άλατα της Νεκράς Θάλασσας, Βιταμίνη Ε και Aloe Vera. Λειαίνει, μαλακώνει, θρέφει και ενυδατώνει το δέρ..
-8.3%
19,35€ 17,75€
NATURE’S CREAM ΜΕ ΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΡΟΤΟΥ Μία κρέμα με προηγμένη σύνθεση βασισμένη σε έλαιο από σπόρους καρότου, τη βασική πηγή βιταμίνης Α, σε συνδυασμό με Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας..
-8.3%
19,35€ 17,75€
Η παγκοσμίως μοναδική φυσική κρέμα πολλαπλών χρήσεων, βασισμένη στα Μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, περιέχει λάσπη και αλάτι, ενισχυμένη με εκχυλίσματα Aloe Vera και φυσικά έλαια, που περιέχου..
-8.3%
19,35€ 17,75€
NATURE’S CREAM ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑΦΥΛΛΙΟΥ Μία κρέμα που αξιοποιεί τις μοναδικές ιδιότητες του ελαίου από σπόρους σταφυλιού, τη φυσική άμυνα αντιγήρανσης, καθώς και των Μεταλλικών στοιχείων της..
-8.3%
19,35€ 17,75€
NATURE’S CREAM ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Το ελαιόλαδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις ισχυρές του αντιοξειδωτικές  ιδιότητες. Αυτή η μοναδική σύνθεση, συνδυάζει το ελαιόλαδο με Μεταλλικά Στοιχεία τ..
Design and Development by Michael Mantakas
© 2014 | All rights reserved!